nyheter

nyheter

Microstrip attenuator med hylse

Microstrip Attenuator With Sleeve er en sirkulær hylse lagt til den roterende mikrostripdemperen;Denne hylsen inneholder en lufthette med en simulert impedanskarakteristikk på 50 ohm.Ved kontaktpunktet mellom mikrostrip-demperen og hylsen.Vi bruker berylliumkobber med god elastisitet som jordingskant, og de spesifikke ujevne bølgete rynkene på jordingskanten sørger for god jording.

Fordi det er for mange størrelser av dempningsbrikke, blir det veldig plagsomt for brukere å gjøre jording og kantpakke etter å ha kjøpt dempningsbrikke.Ulike størrelser på dempningsbrikker krever forskjellige størrelser på kantinnpakning, noe som kan være svært plagsomt for brukerne!!!

RFTYT Technology Co., Ltd. har lansert en Microstrip Attenuator With Sleeve for kundenes skyld, som perfekt løser de store hodepineproblemene nevnt ovenfor.Kunder trenger bare å designe tilsvarende koblinger (den indre lederen til koblingen må "elastisk kontakt" med sølvlaget på enden av dempningsbrikken, husk! Husk "elastisk kontakt") for å behandle kjøleribben og lage en vakker koaksial attenuator.

Q (1)

Angående de tre viktige komponentene til Microstrip Attenuator With Sleeve:

1. Hylse: Som hovedstrukturen til mikrostrip-demper med hylse, er den vanligvis laget av kobber- eller aluminiumsdeler med god termisk ledningsevne, brukt til å fikse og beskytte de interne dempningsbrikkene.

Q (2)

2. Jordingskantinnpakning: Kantinnpakningen til mikrostripdemperen med hylse er for god jording, og elastisk jording sikrer god jording under høye og lave temperaturforhold.Å velge berylliumkobbermateriale med god elastisitet kan effektivt forlenge levetiden og stabiliteten til dempningsbrikker.

Q (4)

3.Denmikrostrip attenuator i microstrip attenuator med hylse er kjernedelen for å oppnå signaldempning, hovedsakelig sammensatt av et motstandsnettverk og kontrollkretser.

Q (5)

Visning av mikrostrip-demper med hylseprodukter:

Q (6)
Q (7)

Flere valgfrie spesifikasjoner:

Q (8)

Innleggstid: Jun-07-2024